Interne Audit 2020-07-22T14:32:31+00:00

Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek :

Q1 KnoopsConsult voor organisaties

Interne Audit voor organisatie

ISO 9001:2015/HKZ  (certificaatnummer 2019001947)

Voor het opzetten en invoeren van kwaliteitsmanagement conform ISO 9001 hoeft u niet zelf het wiel uit te vinden. Q1 consult helpt u graag en door nauwe samenwerking met u als opdrachtgever wordt een goed en toch praktisch kwaliteitssysteem opgezet. In 4 fasen behaalt uw organisatie het ISO 9001 certificaat. Een certificering die in de praktijk werkt.

ISO 9001:2015/ HKZ certificering helpt uw organisatie om uw bedrijfsprocessen te beheersen en te verbeteren. Het ISO 9001 is een internationaal geaccepteerde standaard voor kwaliteitsmanagement. Met een ISO 9001 certificaat toont u aan dat u aantoonbaar voldoet aan klanteisen en verwachtingen en dat continue verbeteren in de organisatie geborgd is. Een kwaliteitssysteem conform ISO 9001 brengt uw organisatie naar een hoger kwaliteitsniveau.

Belangrijke speerpunten:

 • organisatie verbetering
 • context en stakeholders
 • risicomanagement
 • verhoging klanttevredenheid
 • maakt kwaliteit aantoonbaar

Stappenplan Q1:

Fase 1: Ieder project start met een nulmeting. Dit gebeurt door middel van interviews met verschillende medewerkers binnen de organisatie. Daarnaast worden relevante documenten beoordeeld. De eerste verbeter mogelijkheden voor kwaliteitsmanagement worden vastgesteld. Risico’s die al tijdens de nulmeting worden geconstateerd zal worden meegenomen naar fase 2.

Fase 2: Risico management. In deze fase worden de risico’s en kansen van de organisatie vastgesteld. Hierbij wordt rekening gehouden met externe en interne risico’s en kansen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Fase 3: Inrichting kwaliteitsmanagement. Op basis van de geïnventariseerde risico’s en kansen stellen we verbeterplannen op. Dit vormt de basis voor de inrichting van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Fase 4: Implementeren en verbeteren. In de laatste fase wordt uw kwaliteitssysteem geimplementeerd aan de hand van de continu verbetercyclus PDCA (plan-Do-Check-Act), vaste onderdelen hierin zijn:

 • Risicomanagement cyclus
 • Overlegvormen
 • Doelstellingen en KPI’s
 • Evaluaties van prestaties
 • Interne Audits
 • Management review(s)

Kosten:

Wij bieden u complete begeleiding volgens bovenstaand stappenplan voor een vaste prijs, per fase, € 550,00 excl. btw.

U kunt u aanmelden via onze link of contact button en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Wij begeleiden u tot de ISO 9001:2015/HKZ certificering ook daadwerkelijk is behaald. Uiteraard ondersteunen wij u ook tijdens de externe audit.

Meer weten?

Wil je meer weten over Interne Auditing? Of een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

“Verbeter uw organisatie met ISO 9001”